13.12.10

Kembali ke Sekolah

Salam semua...

mula-mula saya nak ucap terima kasih kepada semua yang mendoakan saya. alhamdulillah saya lulus semua subjek semester lepas. terima kasih, semua. terima kasih, Allah. :)

Esok saya dah mula sekolah. insyaAllah ni semester terakhir saya. untuk semester ni, saya kena banyak berkorban. sabar ye, Hati. saya tau kamu akan sakit nanti tapi kejap je. takmo emo-emo ye. sakit tu kan nikmat. hee~ dan wahai Nafsu, sila pergi jauh-jauh dan jangan datang langsung ye. saya ada banyak kerja. saya mau fokus. terima kasih. :)


kepada semua, tolong doakan agar segalanya berjalan dengan baik ye. terutama FYP saya.
tolong doakan saya rajin ye.
tolong doakan saya kuat ye.
tolong doakan saya selalu penuh semangat, tabah, dan kental ye.

maaf atas segala salah dan silap. kadang-kadang saya teremosi lebih. kadang-kadang saya terkasar bahasa.

maaf jika saya jarang pos entri baru. saya tau kamu rindu terutama cik duckness (ececeh). jangan rindu-rindu sangat. nanti saya susah. doakan saya tau. B-)





aja-aja fighting! ;)

6 comments:

sYaFuaD said...

Amin.. Doakan kami juga, kak..

~~DucKneSs~~ said...

wahhh..ada nama saya tu..heheheh..

aminkan utk doa2 diatas tu..

n....

NAFSU, shuhhhh..shuhhhh..p maen jauh2.. :)

~~DucKneSs~~ said...

saya telah berpindah ke alamat baru..

missduckness.blogspot.com

alif zai mim ra said...

syafuad:
aameen.. ;)

duckness:
ada la.. *wink2*

okeh. maklum. hee~~

arcane said...

insyaAllah.
tbh kan hati. belajar dgn tekun.
all the best azmar!
:))

alif zai mim ra said...

arcane:
terima kasih, arcane. all the best untuk kamu juga. :)

p/s: macam kenal. selamat datang ke blog saya. jemput datang lagi. hee~ ;)