19.9.08

Serabut

salam semua...

pernah tak
bila ada banyak benda dalam kepala,
rasa macam nak main game?

pernah tak
bila ada banyak benda dalam kepala,
rasa macam nak tido?

pernah tak
bila ada banyak benda dalam kepala,
rasa macam nak peluk?

padahal benda tu
tak banyak pun...
cuma diperbanyakkan...



ok, sekarang rasa macam nak balik rumah...

3 comments:

a.K.u said...

pernah...pernah...dan pernah.....

bila ada byk benda dlm kepala...

kalau rasa nk men game, men je..tp jgn lagho...

kalau rasa nk tido, tido je...tp jgn malas2an...sambil2 tu muhasabah diri..

kalau rasa nk peluk...er..pi amek semayang...bace Qur'an....
InsyaAllah, Allah akan memeluk kita dengan rasa CINTA & ketenangan....


Sandarkan segalanya pada DIA k...

it will change ur mind setting....


~gerakan da'wah perlukan orang2 yg kuat & tabah utk meneruskan agenda perjuangan Rasulullah....teruskan mencari kekuatan 2 k...minta pada DIA...InsyaAllah...

KnowLee said...

Pernah...pernah. Slalunye akak tido sbb main game pun menmbhkan serabut jgk especially bila hati eager nak menang. Haha.

Arrange things properly.

Errr...bab peluk tu...peluk apa? Teddy bear? Bantal? Tiang? Atau peluk pokok?

alif zai mim ra said...

kpd dyll: baik kak. :D

kpd knowlee: tau takpe. tensen gak kne replay selalu. huhu.. bab peluk tu? nk peluk Mr. Teddy... :(