4.10.08

Selamat Hari Raya...nak duit raya, boleh? =)

salam semua...salam aidilfitri buat semua. senyum

di kesempatan ni, Empunya Laman ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua. tamatnya Ramadhan tak bermakna tamatnya segala amalan yang telah kita kerjakan. teruskan beribadah dan Empunya Laman doakan agar kita istiqamah dengan amalan-amalan yang dikerjakan. malahan, semoga bertambah amalan kita. doa
teruskan perjuangan! :astig:


oh, maaf atas kelewatan mengemaskini laman ni.
Empunya Laman tak berkesempatan nak akses internet lepas periksa hari tu.
tambahan pula, ada masalah dengan server kat rumah.
apapun, terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi ziarah laman ni.

nak cerita pasal raya...
ok. tahun ni Empunya Laman beraya di Perak - kampung Ayah.
macam-macam kisah berlaku semasa di kampung. nanti ada peluang, teman cerita ya. kenyit

malam ni malam raya yang ke-4.
sekarang kat PD. ada family gathering dengan keluarga belah Mama.

rasanya, sampai sini dulu Empunya Laman bercerita. Angah dah panggil nak main bunga api. :devilishgrin:

sampai Kuantan nanti, kita jumpa lagi. InsyaALLAH.

akhir kalam, Empunya Laman sekali lagi ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan mohon ampun atas segala salah dan silap. jemput la datang ke rumah. bawa duit raya sekali.
:eheh:

7 comments:

nurilahi said...

eh tak boleh.

PATI je leh dapat duet raya :D

akutaktahu said...

salam aidilfitri jg
maaf zahir batin

duit raya?
meh datang umah beraya baru bole dapat
hehehe

alif zai mim ra said...

nurilahi: As PATI ke? :P

akutaktahu: err, pos boleh? :P

adn@n said...

Salam Idul Fitri, mohon maaf zahir dn batin. Aku tak punya ringgit, only rupiah...:)

3p4h said...

Salam achik... apa kes pati2 nih??? ~Musykil.....

superbug said...

uit...kg kat perakk/..? area maner yong..? teman tak ler tau mike org perak juge.. hehe...

alif zai mim ra said...

kpd adn@n: slm idulfitri juga. tak ada ringgit, rupiah pun boleh. :D

kpd 3p4h: kes pati ni melibatkan pati ayam cap Along. xtermasuk nasi dagang. hehe..

kpd superbug: ayah teman yg org perak nye. kpg teman kt taiping. lebih tepat kt bukit gantang. mike tau ke? teman sempat le juge beraye di ipoh hari tu. :P