10.11.10

Obat

Salam semua..


saya takda la minat sangat dengar lagu Sami Yusuf. tapi suka la jugak dua tiga lagu beliau.

lagu ni saya baru minat. Without You.




rancak, kan? hehe.. yang penting lirik dia. layan.. ;)


lagu ni pun saya suka. Healing.




paling suka. ;)


"Ya Allah, sembuhkanlah aku dan jauhkanlah aku dari sebarang kesakitan."
- ni lebih kurang maksud lirik yang terakhir tu. yup, itu satu do'a.





:)

5 comments:

lydecker86 said...

Dalam healing ni, yang ujung2 yang pasal sadaqah tu, hadis ;)

Suka nasyid yang mengetengah hadis2 simple macam lagu ni and baarakallah.Membentuk peribadi..

~~DucKneSs~~ said...

pon ada sikit lagu Sami Yusuf.tapi Maher Zain yang paling tiptop..setaraf Raihan n Hijjaz di hati ini..

alif zai mim ra said...

lydecker86:
a ah. hadith. suka..suka! ^_^
"perkataan baik itu pun sedekah"

duckness:
hehe.. Maher Zain itu memang tiptop. minat Raihan jugak! kamu pentiru! :P

~~DucKneSs~~ said...

hhahaha..kalo tiru pon, pengawas xmarah..bluekkkk *jelir lidah pjg2.. heehheheh

alif zai mim ra said...

duckness:
berani kamu! hehe