11.9.09

kenapa? T_T

salam semua...


kenapa buka blog boleh tulis esei panjang-panjang, mencurah-curah idea segala...
tapi bila dapat kerja rumah suruh tulis esei, satu patah kata pun tak dapat nak tulis?







madam, saya nak tukar tajuk saya boleh? T_T




nota kaki: salam 10 malam terakhir ramadhan. jom pulun 'amalan sebanyak-banyaknya. pulun, jangan tak pulun! Allahu Akbar!

6 comments:

3p4h said...

Apa cer plak dgn tjuk lama? Bkn wat psl antioxidant ka??? So wats da prob?

alif zai mim ra said...

tajuk lame ok je.. tp nak buat esei tu.. xda 'feel'... T_T

nasuha said...

sbb dlm blog, ada fakta+merapu+luahan perasaan.

esei (especially eap) mana boleh buat mcm tu.every sntence is considered a fact.

err,betul ke...?

alif zai mim ra said...

nasuha:
huhu.. sebab tu takda 'feel'.. T_T
takpe2.. cuti ni, kita cuba juga sampai boleh. hehe.. terima kasih kak. ;)

3p4h said...

Apa pula achik ni. Bole je dptkn feelnya. Cranya? Mudah!

Achik wat research fact yg bkaitan. So asingkn yg pro's n con's. Then dpt isi2 2, karangkn la.

Guna simple english pn xpe, jnji isi besh~

alif zai mim ra said...

ep4h:
baik! T_T