1.7.08

Tolong komen ek? ehehe...

slm semua...

hari ini, 1 Julai 2008
tepat jam 12.49 pagi
pelawat Laman Kehidupanku berjumlah 1005
ini menurut statistik daripada Amazing Counters nerd

:woooh:

saje nak kongsi...teruja kejap

:blush:

alhamdulillah...
Laman Kehidupanku bakal berusia 2 bulan pada 6 Julai ini
bermula dengan My Garden of Life
setelah mendapat kesedaran dan tekad
kini beralih kepada bahasa ibunda

:ahaha:

hehe..lepas ini ingat nak tukar layout...
nak minta pendapat kawan-kawan semua boleh?

:please:

ni layoutnya...



ada yang cakap macam 'childish'...
tlg komen ek?


star

28 comments:

Muhammad Huzaifah bin Ahmad said...

Salam achik..Ok frankly speak! Memang comel sgt wat layout cam 2.. Nmpak childish? Siapa yg brani ckp cam 2 ha? =p
Kira kalo nak tukar2 mode 2 ok la. Tapi kalo nk kekal dgn layout 2 cam takut org lain xbole trima. Apa2 pn achik cuba dlu, nnt da slesa, insyallah ok.
Tnya komen kwn2 k?

hajarJazz said...

not childish.. sesuai dengan konsep santai yang achik nak bwk.. santai tp berisi.. angah pn nak gune layout ni tp achik dah pilih yg ni.. tp mgkin ianya tak bleh thn lame..

szakif said...

pada aku, layout tu cantek dan comel. dan pada aku jugak, apa sahaja layout yang kite nak guna, it's all up to us. apa sahaja yang berkenan di mata hawa, teruskan. nama pun laman kehidupanku, so hawa sendiri la tentukan corak dan warna laman hawa.

tukar ah. kalao nak bandingkan current layout dengan yang hawa nak pasang tu, i think the new one looks better. childish atau tidak, suka hati la kan? hu~

*aku ntah da bape kali tukar layout sejak dekat 3 tahun memblog. hu~

::Amin Mansor:: said...

nampak macam malap je combination kaler.apa kata bground title amik kale terang? bannner atas tu ok da kot

lina mursyidah said...

kak hawa..ok je layout tu..mane akak dpt layout2 tu???huhu

wani said...

comel2...sesuai dengan hawa.
Hehe

'Izzul said...

erm design tu cam dah okay kot, but gambar taman2 with bunga and burung kalau letak design sendiri lagi menarick. try letak ur own nyer "laman" yg dpt di-imagine-kan.

Master J said...

I like the flowers. Mmg mcm garden =p

Akmal Azeman said...

sooooo you! hahaha! childish or not..who cares??? this is ur blog girly! hhehehe

p/s: hey. how come u havnt sent any commnets to my blog??? (V_V)

;P

ultimatum21 said...

Beauty is on the eye of beholder.

Lain orang, lain penilaian. Nak puaskan hati sume orang, sampai kiamat pun tak dapat.

Tak childish ~ kalau childish pun, takde salahnya kalau kalau itu tema tuan blog ni suka dan nak bawak.

"Jangan takut melakukan kesilapan. Kesilapan yang sebenar adalah tidak belajar dari kesilapan lalu"

Orang muda kena berani buat perubahan :)

senorita:) said...

hawa tamo, silah nak lay out tuh boleyh? comell.. nak nak link dier :P hahaha:P

arshana said...

Personally, klu nk tukar layout tu takyah tny kat sape2, suka ke tak, cantik ke tak, comel ke tak, etc. Klu diri sndr dh suka, ok pe.

Matematis Muda said...

dahtu?
kesudahannya?
nak ke tak lay out tuh?
kemain ghamai laei ha ngomen
respon dr tuan empunya blog takdek
haih
hangin~



p/s:saje nak hangin tak tentu pasal.bole?

aljuhr said...

salam rasanya layout tu sesuai untuk hawa.. nmpak simple dan menarik.. comel pe

invisibletoeveryone said...

nape achik guna template tu..mcm budak2..design la ala2 gothic ke, retro ke =)

zulyunus said...

salam hawa. bagi saya, layout tu ada sense of peaceful. I really mean it. No problem at all and go on with this layout

nice...really nice for you ok

alif zai mim ra said...

kpd Along: siape la yg brani ckp childish tu ha? :P

kpd Angah: angah pn dah ade layout baru kan? ;)

kpd szakif: cantek n comel itulah empunye blog. :D

kpd amin: combination colour main peranan pnting. one point for u. ;)

kpd lina: layout ni leh dpt kt www.btemplates.com :D

kpd wani: iya..comel itu hawa. :D

kpd 'izzul: design sndiri? menarik jgk..akan dipertimbangkan. ;)

kpd MJ: i luv da flowers too!! :D

kpd kema: i'll send u comments k. dun worry. i WILL send. ;)

kpd ultimatum21 aka Bro Fakhrurrazi: slm PM..akan sy simpan kata-kata mutiara itu. trime kasih krn sgah ke Laman ini. :D

kpd senorita :) aka Asilah: link dier hawa dah bg kt YM. ;)

kpd Kak Arshana: hehe..mmg suke..saje nk bertanye.. :P

kpd MM: kesudahannyer leh tgk skang. :P nak b'hangin? bole je..bole bla.. lalala :P

kpd aljuhr aka chip: simple n menarik n comel itulah empunye blog.(saje nak ulang) :P

kpd invisibletoeveryone: sy tau siape anda..hehe..gothic/retro itu out of da list la...comel n simple bole.. :P

kpd zul: sense of peaceful is the main point. stars for u, zul. :D :D

Ahmad Izzat Bin Atan said...

Salam.. azmar.. lawa la layout ini.. suasana tenang yang mendamaikan jiwa.. sapa yg melihat warna ini pasti terpesona dek keindahan panaroma dihiasi dengan post2 yg menarik disulami bunga2 yang harum semerbak baunya. Insya allah..
Semoga terus menulis.. Layout ini sbg tambahan penyeri je.. Yg penting isi kandungan nya.. Chayok2 hawa. Nanti masuk kuantan kim salam kawan2 kita di sana..

szakif said...

ok matematis muda. nak kena hentak ke tetibe hangen tak tentu pasal? :))

to hawa: ha~ kan comel tu... isk. ramai betol eh komen. ketara blog ni populerrr... :)

alif zai mim ra said...

kpd ijat: terima kasih atas dorongan dan sokongan. akanku manfaatkan blog ini sebaik mungkin. nanti hawa sampaikan salam kepada sahabat-sahabat di Kuantan. :D

kpd Bro Zaki: jom kita sama-sama hentak MM!! :P apa-apa pun, terima kasih banyak atas sokongan dan semangat. tentang isu komen dan popular itu, semuanya terletak kepada strategi...ehehe :D :D

annamlatun said...

nak komen ke tak ah? memandangkan ramai sangat yang dah komen....tak nak komenlah! =P

alif zai mim ra said...

kpd annamlatun: ni pn kire komen lah. :P

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

salam hawa,
think u dont know me (but i do know u) =)
jz to tell u dat i found ur blog while browsing through others' pages..surprised to find out dat we share d same layout! guess we share d same interest? however i'm new in diz blogging stuff.

p/s: i think it's not childish..it's relaxing. =)

MAK TEH said...

assalamualaikum anakda,welcome to the birdie club~childish?no..no..never..kalau hati sudah suke..semua indah saje..you dropped by my place?boring kan?bye for now..see you again..daaa..

alif zai mim ra said...

kpd lady in blue: kite same layout la..hehe

kpd mak teh: wslm mak teh. blog mak teh ok je..mgkin mak teh leh kemaskini lg bg lg kemas.mari kite kemas same2. :D

farah aminuddin said...

sangat comel la layout kamu!

alif zai mim ra said...

kpd farah: terima kasih! blog kamu pun comel. ;)

X-FaR said...

Cantik!!! Cantik!!! Buat sendiri ke??
heh~